2018-03-13 06:36:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Fizesse be a tartozását!

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold a Vízöntő jegyébe lép. Tele lesz lendülettel, de sokat is kell tennie azért, hogy magára vonja a figyelmet. Ne adja fel a küzdelmet, mert karrierjében szép lehetőségek adódnak, csak tennie kell érte. Ne menjen el észrevétlenül az élet apró örömei mellett.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A fogyó Hold kedvez a pénzügyeknek és bizalmas tárgyalásoknak. Fokozza viszont az energia-felhasználást, emiatt fáradtnak érzi magát. Pihenjen, aludjon eleget, társaságban töltődjön fel új érzésekkel, érzelmekkel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Vénusz a Kos jegyében nagy hatással van életére, elfeledteti az apró kellemetlenségeket. Barátai is szeretnék felvidítani, ne zárkózzon el tőlük! Ha allergiás tünetet észlel, késedelem nélkül kezeltesse magát, most könnyedén megszabadulhat a panaszaitól!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Annyi a feladata, hogy szüksége van minden szakmai rátermettségére a sikeres megoldás érdekében. Szerencséjére ma viszonylag nyugodt és segítőkész környezetben dolgozhat, a kollégái is támogatják, a főnöke pedig megértő.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Ez arra serkenti, hogy az energiáit összeszedve a nagyobb bevételre összpontosítson. A temperamentuma mellett némi alaposságra is szükség van a siker érdekében.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nincs könnyű dolga a munkahelyén, mert nem mindenki szereti a nyers szókimondását. Nehezen tolerálják maximalizmusát, de azért képes kivívni a csodálatukat, csak legyen egy kicsit udvariasabb!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az otthona fenntartásával kapcsolatos kiadások megviselték a pénztárcáját. Keresi a megoldást, de adóügyben ne keressen kibúvót, fizesse be a tartozását! Ha áttekinti a pénzügyeit, rá fog jönni, min lehet spórolni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Vidám hangulata jót tesz mindenkinek, akivel ma találkozik. Fontos ügyekben ne döntsön, mert ma kevés önben a felelősségérzet!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most bebizonyíthatja tudását, rátermettségét. Teljes erőbedobással dolgozik. Csak akkor fog a munkához, amikor már átgondolta és biztos a célhoz vezető módszerekben. Kedvére van, hogy az élet áramában érezheti magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Minden simán megy, könnyed, kellemes nap ígérkezik. Este azonban a családi kötelezettségei miatt konfliktusba kerül. Kapcsolódjon ki, komolytalannak tűnő ügyekkel ne foglalkozzon, érezze jól magát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a Hold az ön jegyébe lép, emiatt remek formában lesz. Otthonában egy kisebb félreértés vagy tévedés folytán nézeteltérések lehetnek ön és családtagjai között. Magánéletében kerülje a kalandot, a hűtlenkedés – többek között - sok bonyodalommal is járna.


Halak: II. 19. - III. 20.
Most sokat ábrándozik, keveset törődik a valósággal. Anélkül szeretne kötődni valakihez, hogy függetlenségét feladná – pedig a kettő nem megy együtt, ezt ön is tudja...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: